neacon Services BV

Neacontrol is een product van neacon Services BV, een softwareontwikkelingsbedrijf uit Roermond, Limburg.

Neacon Services BV is ontstaan in 2013 doordat twee ZZP’ers, waaronder Huub van Hal, een gezamenlijke klant kregen: Groupon België. Een fantastische kans natuurlijk! Al snel bleek dat het handiger was om samen een bedrijf te starten en zo geschiede. Groupon België werd Groupon Goods Global GmbH en naast deze grote klant, die we nog altijd bedienen, kregen we nog meer grote klanten, zoals Bleckmann Fashion Logistics en Pargo in Zuid-Afrika. Deze klant heeft ervoor gezorgd dat we als neacon een specialisatie hebben gekregen in e-commerce logistiek. Zo verzorgen we de volledige retourstroom van Groupon voor heel Europa, door retourlabels te maken voor klanten die hun bestelling willen retourneren en ook de retourafhandeling in de 5 warehouses waarmee Groupon voor dat doel werkt, verloopt via onze software.

Naast de retouren voor Groupon ontwikkelden we ook software voor het versturen van bestellingen die via diverse platformen binnen komen, zoals via Bol.com, Amazon en eBay. Voor Pargo in Zuid-Afrika ontwikkelen we de software voor hun white label pickup points. Ze hebben inmiddels ca. 2.000 Pargo punten in Zuid-Afrika, waardoor bedrijven en consumenten veilig pakketjes kunnen versturen naar elkaar, waarbij de volledige voortgang gevolgd kan worden.

Als organisatie werken we niet alleen in de logistiek, maar hebben we ook een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen en Internet of Things oplossingen. Waar mogelijk combineren we dat ook. Zo hebben we ons eigen product Cordiplan ontwikkeld, een geo-informatiesysteem, waarmee het onderhoud aan het groen bijgehouden kan worden. Voor Cordiplan zijn we vulgraadsensoren met IoT aan het ontwikkelen, die we vervolgens weer op de kaart kunnen weergeven.

Samen met een partner hebben we Centurion IT Solutions BV opgericht. Voor dit bedrijf ontwikkelt neacon software om de security awareness bij organisaties te testen en te verbeteren. Ransomware en virussen vormen nu eenmaal een steeds groter wordend risico voor bedrijven.

Dit is slechts een bloemlezing van de projecten die door neacon ontwikkeld worden. Wilt u meer weten over neacon en wat we eventueel, naast neacontrol, nog meer voor u kunnen betekenen? Neem dan vooral eens een kijkje op onze corporate website. Wilt u meer weten over het ontstaan van neacontrol? Klik dan vooral op de link over ISO27001.

Huub van Hal
Huub van HalCEO
Lieke van Hal
Lieke van HalCOO

Wij bieden:

Vraag nu een demo aan!

Gratis 30 dagen op proef!

Neacontrol 30 dagen op proef? Vraag dan een demo aan.

Met het proefabonnement krijgt u 30 dagen de tijd om de meerwaarde van neacontrol in uw organisatie te ervaren.

Vraag nu een demo aan!